Interieurbouw op maat

DSO heeft naast de ruime ervaring in het ontwikkelen en bouwen van stands ook al vele interieurprojecten gerealiseerd. Voor bijvoorbeeld een winkelinterieur, filmstudio, kastenwand of ontvangstbalie, u kunt bij ons terecht.

Ook voor particuliere klanten zijn we actief, zo leveren we keukens, tafels en kasten op maat. Het opknappen van bestaande meubels of het schilderen van plafonds en wanden kan door ons worden uitgevoerd. In de volledig uitgeruste werkplaats bereiden we alles nauwkeurig voor en door het wegvallen van onze standbouwwerkzaamheden momenteel, kunnen we snel leveren en monteren.

Advies nodig?

Heb je een vraag of zoek je een oplossing voor je interieur?

0183 353288 Op ma. t/m do. zijn we bereikbaar van 8:15 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:15 tot 15:00 uur
Neem contact op

Uitgelicht product

Opbergkasten zolder

De wens van deze klant uit Hoef en Haag was een nette opgeruimde zolder en voldoende opbergruimte. Door deze kasten voor de bekende schuine bergruimte te plaatsen onstaat er een strakke afwerking en extra bergruimte. De kasten lopen door tot in de oorspronkelijke berging.

Uitgelicht product

Maatwerk linnenkast

Voor in een nieuwbouwwoning in Rotterdam hebben we deze 3.50 meter hoge linnenkast geproduceerd. Na het bespreken van de wensen en mogelijkheden hebben we de kast uitgetekend en gepresenteerd zodat de klant een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Door het gehele proces zelf in handen te houden konden we op tijd en volgens afspraak plaatsen en opleveren.

Uitgelicht product

Maatwerk trapkasten

Voor deze klant hebben we de ruimte onder de trap voorzien van drie kasten. Twee kasten zijn uitgevoerd als apothekerskast en de kleinste biedt naast bergruimte ook toegang tot de vloerverwarming.

Uitgelicht product

Maatwerk meubels

Specifieke wensen vertalen we naar maatwerk oplossingen. De volgende projecten zijn hier een goed voorbeeld van. Een hoogglans tv-meubel met de mogelijkheid om de tv te verbergen, een bureau met kasten, op maat gemaakt onder het schuine dak en een boekenkast met nis t.b.v. de piano.

Uitgelicht product

Loungeset balkon

Een op maat gemaakte lounge set maakte van dit balkon een heerlijke plek om in de zon te genieten. Het gebruikte hardhout zorgt voor een lange levensduur en de inwendige kussenberging zorgt voor extra gemak.

Uitgelicht product

Keuken

Een keuken op maat laten maken heeft als voordeel dat je zelf kan meedenken met de indeling, uitvoering en de te gebruiken materialen. Deze keuken in Houten is daar een goed voorbeeld van. Het robuste witte kader met daarbinnen de keukenopstelling in houtdecor is helemaal van deze tijd, strakke lijnen en toch een warme gastvrije uitstraling.

Uitgelicht product

Grootformaat banier

In de centrale hal van Zorgcentrum Birkhoven hebben we deze grootformaat banier geplaatst. Het volledig geprinte doek is naadvrij, brandveilig en opgespannen in een licht aluminiumframe. De enorme afbeelding van het reeds verdwenen Hotel Birkhoven komt mooi uit in de grote hal en zorgt altijd voor nieuwsgierige blikken.

DSO kan geprinte doeken leveren op verschillende materialen in bijna elk formaat en voor zowel binnen- als buitentoepassingen. We leveren ook diverse soorten frames en indien gewenst, inclusief montage.

Uitgelicht product

Online productpresentatie

Om online producten te presenteren hebben we voor de EliTech Group deze opstelling gemaakt. Alle onderdelen zijn verplaatsbaar, verrijdbaar of draaibaar om verschillende producten te tonen tijdens een online meeting. De wanden zijn voorzien van een opgespannen banier zodat er makkelijk gewisseld kan worden voor een andere uitstraling.

Uitgelicht product

3D-logo met backlit led

Op de structuurwand valt het oranje 3D-logo goed op. Door gebruik te maken van backlit led lijkt het te zweven. Samen met de maquette-display en het strakke meubilair creƫerde we een professionele ontvangstruimte voor Frans Mulder huizen in Spanje.

Covid-19 interieur oplossingen

Uitgelicht product

Safe Distance Education (SDE)wall

Wij presenteren hierbij de Safe Distance Education Wall (SDE Wall) voor de scholen. Een ranke en transparante oplossing, op maat gemaakt voor elke situatie. Hierdoor kan er veilig gewerkt worden door zowel de leerkracht als de leerlingen tijdens de les. Ook het wisselen van de lessen kan zo op een veilige manier met inachtneming van de 1,5 meter.

Door het modulaire frame, kunnen we voor elke situatie een veilige afscherming leveren. Of het nu gaat om regulier onderwijs, thuisonderwijs, bijlessen, logopedie, zang- of acteerlessen, onze klanten kunnen hun werk weer voortzetten op een veilige manier.

Uitgelicht product

Safe Distance Working (SDW)wall

Wij presenteren hierbij de Safe Distance Working Wall (SDW Wall) voor bedrijven/instellingen etc. Een ranke en transparante oplossing, op maat gemaakt voor elke situatie. Hierdoor kunnen per direct meer mensen op veilige afstand van elkaar werken/vergaderen/lunchen, met inachtneming van de 1,5 meter.

Heb je een vraag over onze oplossingen, producten of werkwijze?